Premium-billetter

Premium

Oslo Spektrum Premium er et tilbud til deg som ønsker «litt ekstra» i forbindelse med ditt besøk hos oss. Det passer for de fleste, og både privatpersoner og bedrifter er blant våre kunder.

Ved å kjøpe våre Premium-billetter kan du og ditt selskap unngå kø og trengsel ved å benytte egen inngang, og få tilgang til vårt Premium-område med egen bar, toaletter og sittegrupper i uformelle og hyggelige omgivelser. I tillegg inkluderer Premium-billettene servering av smakfull delemeny, samt gode seter plassert sentralt i salen.

Premium-billetter inkluderer:

  • Billetten til arrangementet (sitteplasser)
  • Egen inngang
  • Adgang til vårt Premium-område med egen bar, sittegrupper og toaletter
  • Matservering i form av en delemeny

For å se omtrentlig seteplassering i salen, kan du se et 360°-bilde her.

Premium-billetter er tilgjengelig på utvalgte arrangementer, og utsolgte arrangementer kan fortsatt ha tilgjengelige Premium-billetter. En Premium-bestilling må være på minimum 2 billetter. Pris vil variere ut fra billettpris på ulike arrangementer. Drikkevarer er ikke inkludert i prisen.

Bestilling av Premium-billetter gjøres via vår Premium-shop fra ordinær salgsstart her.

Eventuelle spørsmål kan sendes via e-post til premium@oslospektrum.no.

Premium-avtale

Premium-avtale er et tilbud til bedrifter som ønsker å sikre seg Premium-billetter til våre arrangementer. Avtalen faktureres årlig og lar bedrifter booke et forhåndsbestemt antall billetter i løpet av året, med en minimums billettkvote på 30 billetter.

For bestilling og mer informasjon, send en e-post til premium@oslospektrum.no.

For å kunne følge med på nye arrangementer, anbefaler vi å bli mottaker av vårt nyhetsbrev. Meld deg på her!

Premiumbilletter