Premiumbilletter

Premium

Ved å kjøpe våre Premium-billetter kan du og ditt selskap unngå kø og trengsel ved å benytte egen inngang, og få tilgang til vårt Premium-område med egen bar, toaletter og sittegrupper i uformelle og hyggelige omgivelser. I tillegg inkluderer Premium-billettene servering av smakfull delemeny, samt gode seter plassert sentralt i salen. Dette passer for de fleste – privatpersoner, grupper, og små og store bedrifter.

Premium-billetter inkluderer:

  • Billetten til arrangementet (sitteplasser)
  • Egen inngang
  • Adgang til vårt Premium-område med bar og sittegrupper
  • Delemeny

For å se hvordan setene er lokalisert i salen, kan du se et 360°-bilde her.

Premium-billetter er tilgjengelig på utvalgte arrangementer, og utsolgte arrangementer kan fortsatt ha tilgjengelige Premium-billetter. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale og/eller omvisning. En Premium-bestilling må være på minimum 2 billetter.

Pris vil variere ut fra billettpris på ulike arrangementer. Drikkevarer er ikke inkludert i prisen.

For bestilling og mer informasjon, send en e-post til premium@oslospektrum.no.

Premium-avtale

Premium-avtale er et tilbud til bedrifter som ønsker å sikre seg Premium-billetter til våre arrangementer. Avtalen faktureres årlig og lar bedrifter booke et forhåndsbestemt antall billetter i løpet av året, med en minimums billettkvote på 30 billetter.

For bestilling og mer informasjon, send en e-post til premium@oslospektrum.no.

For å kunne følge med på nye arrangementer, anbefaler vi å bli mottaker av vårt nyhetsbrev. Meld deg på her!

BILLETTER
(min. 4stk)

EGEN INNGANG

EGEN BAR

MATSERVERING

Premiumbilletter
Losjebar

Ønsker du å leie losje på et
enkeltarrangement?

Å oppleve en konsert eller show fra en losje er vårt ypperste tilbud til publikum. Det er en intim og ikke minst bekvem måte å hygge seg med venner, familie, bygge relasjoner med kunder, eller gi ansatte en ekstra oppmerksomhet. Losjene er tilbaketrukne og private, men likevel midt i begivenhetenes sentrum, med flott sikt til scenen.

Ved ledig kapasitet leies losjer ut pr. arrangement til privatpersoner og bedrifter:

  • Gjennomsnittsprisen for å leie en losje med plass til 14 personer er kr 32 060 og kr 38 080 inkl. tapas (inkl. mva.)
  • Gjennomsnittsprisen for å leie en losje med plass til 20 personer er kr 45 800 og kr 54 400 inkl. tapas (inkl. mva.)

Selve arrangementet oppleves fra seter i losjen.  Med losjebilletter har du privat inngang og har adgang til Premium-området med bar og sittegrupper.
Drikke er ikke inkludert i prisen, men kan bestilles på showdag og/eller gjennom vår Losje-shop i forkant av arrangementet.

Ta gjerne kontakt for en bestilling av losje, en uforpliktende samtale og/eller en omvisning.

premium@oslospektrum.no

EGEN INNGANG

EGEN BAR

MATSERVERING

Losjebar
Tapas

Arrangementsavtale

Å oppleve konserter og show fra en losje er vårt ypperste tilbud til publikum. Det er en intim og ikke minst bekvem måte å hygge seg med venner, bygge relasjoner med kunder, eller gi ansatte en ekstra oppmerksomhet. Losjenes beliggenhet i salen er tilbaketrukne og private, men likevel midt i begivenhetenes sentrum, med flott sikt til scenen. Dine behov er vårt hovedfokus når du leier losje hos oss.

Med en arrangementsavtale vil du kunne booke minimum seks valgfrie arrangementer i Oslo Spektrum i avtaleåret. Man kan velge mellom alle åpne publikumsarrangementer i kategoriene konserter, show, stand-up, musikaler, teater og sport.

Arrangementene oppleves fra seter i losjen.
Med losje-billetter har du privat inngang og adgang til Premium-området med bar og sittegrupper.

En Losje -arrangementsavtale kan variere fra 6 valgfrie arrangementer opp til 25 valgfrie arrangementer i året. Ønsker du å inkludere smakfull tapas kan dette bestilles via vår Losje-shop, eller du kan velge å få servert tapas på alle arrangementer og inkludere dette i avtalen. Drikke er ikke inkludert i avtalen, men bestilles i baren på showdag og/eller via Losje-shopen i forkant av arrangementene. Drikke som er bestilt i forkant av arrangementet vil stå fremme i losjen ved ankomst.

Informasjon om nye arrangementer varsles via nyhetsbrev. Gjennomsnittsprisen pr. losjearrangement er kr 30 100 og kr 36 190 inkl. tapas (inkl. mva.).

Ta gjerne kontakt for bestilling, en uforpliktende samtale og/eller omvisning.

premium@oslospektrum.no

EGEN INNGANG

EGEN BAR

MATSERVERING

ÅRSAVTALE

Tapas
Losje Spektrum

Årsavtale

Å leie Losje i Oslo Spektrum på årsbasis er vårt vårt ypperste tilbud til bedrifter.
Det er en intim og ikke minst bekvem måte å bygge relasjoner med kunder eller gi ansatte en ekstra oppmerksomhet. Losjene er tilbaketrukne og private, men likevel midt i begivenhetenes sentrum, med flott sikt til scenen.

Oslo Spektrum sørger for losjebilletter og vår Food & Beverage-avdeling sørger for smakfull tapas og drikke

Med en årsavtale vil du disponere en fast losje med plass til 14 personer til alle åpne publikumsarrangementer i kategoriene konserter, show, stand-up, musikaler, teater og sport i Oslo Spektrum i avtaleåret.

Med privat losje får du egen inngang, adgang til Premium-området med bar og sittegrupper, og mulighet for profilering av eget firma i losjen.

Mat og drikke er ikke inkludert i losjeavtalen, men kan bestilles via vår losje-shop. Drikke kan bestilles i baren på showdag og/eller via Losje-shopen i forkant av arrangementene.

Våre losjer er dessverre ikke tilpasset rullestolbruker.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale, en omvisning eller om du ønsker å bestille en losje.

premium@oslospektrum.no

EGEN INNGANG

EGEN BAR

MATSERVERING

ÅRSAVTALE

Losje Spektrum