Under følger informasjon til deg som har kjøpt Premium-billetter til et av våre arrangementer.
Som Premium-kunde skal du benytte vår Premium-inngang (inngang 9) ved ankomst, uavhengig av hvilken inngang som står oppført på dine billetter. Tid for døråpning står oppført i arrangementsinformasjonen du har mottatt på e-post, samt på våre nettsider. Herfra går du opp i vårt Premium-område hvor du og ditt følge får reservert bord på bestiller sitt navn. Premium-området har egne sittegrupper, egen bar og toaletter. Selve showet ses fra seter i salen.
Maten som er inkludert står servert klart i Premium-området fra døråpning. Du velger selv når du ønsker å møte opp, men vi anbefaler å møte opp i god tid før arrangementsstart slik at dere rekker å spise før show. Maten består av en street food-inspirert delemeny, og mengden mat tilsvarer en middag, slik at man ikke skal ha behov for å spise før man kommer. Se under for meny med allergier.
Delemeny
- Taco med langtidstekt svin toppet med pico de gallo og koriander (hvete (gluten))
- Slider med røkt kylling (egg, hvete (gluten), melk)
- Tataki av tunfisk med chilimajones (fisk, soya, sesam, egg)
- «Lobsterroll» – Smørstekt sjøkreps i briochebrød (skalldyr, egg, melk, hvete (gluten))
- Fried rice med erter, sprøstekt løk, spinat og sesam (egg, sesam, soya)
Vegetarmeny (dersom dette er bestilt)
- Taco med marinert seitan toppet med pico de gallo og koriander (hvete, egg)
- Slider med rødbetburger (egg, melk, hvete)
- Røkt tofu med chilimajones (egg, soya, sesam)
- «Porciniroll» – Steinsoppkrem i briochebrød (soya, egg, melk, hvete)
- Fried rice med erter, sprøstekt løk, spinat og sesam (sesam, soya)