Denne personvernerklæringen gjelder for Oslo Spektrum sin nettside www.oslospektrum.no. Behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på denne nettsiden er Oslo Spektrum Arena AS (org. no. 920 709 141), heretter OS.

Vi i OS tar våre kunders personvern svært alvorlig. Enhver tilegnet muntlig, skriftlig og/eller databasert informasjon og kunnskap om selskapets kunder vil bli behandlet konfidensielt overfor utenforstående. OS’s virksomhet vil være underlagt streng diskresjon og selskapet vil innestå for at dette etterleves og praktiseres av de ansatte og/eller innleide personer. Personopplysninger innhentet av Oslo Spektrum blir ikke delt med tredjepart, men Oslo Spektrum kan benytte underleverandører som behandler opplysningene på vegne av oss. En forutsetning for deling er at det foreligger en databehandleravtale.

 

Eksempler på informasjon som innhentes på vår nettside:
– Fullt navn
– Telefonnummer og e-postadresse
– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

 

Hvordan innhentes informasjon?
Oslo Spektrum samler inn personopplysninger ved ditt aktive samtykke til å motta vårt nyhetsbrev eller gjennom billettkjøp til et kommende arrangement. I begge tilfeller oppbevares e-postadressen, men ved billettkjøp kan det med ditt samtykke også innhentes telefonnummer. Informasjon om bruk av nettiden innhentes ved bruk av informasjonskapsler/cookies, men inneholder ingen personlig informasjon og kan ikke benyttes til å identifisere brukeren.

 

Bruk av Cookies/informasjonskapsler:
En cookie/informasjonskapsel er en liten tekstfil. Den inneholder ingen personlig informasjon, og kan ikke benyttes til å identifisere brukeren. En cookie lagres på din egen maskin i nettleseren din, og gjør at nettleseren kan huske informasjon fra nettsiden du har besøkt, og dermed bidrar til raskere bruk og bedre tilpasset innhold. For eksempel ved å huske språket du foretrekker eller området du befinner deg i, og endre nettsiden deretter. Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til at det lagres cookies i din nettleser. Dersom du ikke ønsker at det lagres cookies, kan du endre innstillingene i nettleseren din.

 

Google Analytics:
OS bruker Google Analytics for innhenting av informasjon om besøkende i den hensikt å gjøre nettstedet bedre. Google Analytics innhenter kun teknisk informasjon som type nettleser og operativsystem, samt informasjon om bruksmønster av www.oslospektrum.no, uten at den enkelte besøkende kan identifiseres gjennom denne informasjonen.

 

Nyhetsbrev:
Man kan melde seg på Oslo Spektrums nyhetsbrev på vår hjemmeside. Det kreves en aktiv påmelding for å motta nyhetsbrevet, og opplysningene gis frivillig. Dersom du har samtykket i å motta vårt nyhetsbrev, vil dine personopplysninger bli lagret. For å melde seg av nyhetsbrevet kan man følge instruksjonen i siste nyhetsbrev eller ta kontakt på personvern@oslospektrum.no.

 

Formålet med informasjonen som innhentes:
Formålet med å samle inn personopplysninger er å kunne gi deg informasjon om arrangementer, som endrede åpningstider, avlysninger, flytting og lignende. Disse opplysningene blir slettet etter endt arrangement. Dersom du abonnerer på vårt nyhetsbrev, vil du få tilbud om nyheter, eksklusive forsalg og kommende arrangementer. Basert på tidligere kjøp kan vi også gi deg tilbud om kjøp av billetter til artister vi tror du kan være interessert i. Opplysninger som innhentes, inkluderer ikke personnummer eller betalingskortinformasjon.  Formålet med innsamlingen av bruksmønster på våre nettsider er å kunne bedre din brukeropplevelse.

 

Rettigheter
Som bruker av nettsiden vår har du rett til å kreve innsyn i hvilke personopplysninger vi lagrer om deg, og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Kontakt oss på resepsjon@oslospektrum.no.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at OS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

Kontaktinformasjon
Telefon + 47 22 05 29 00
Oslo Spektrum Arena AS,
Sonja Henies Plass 2,
0185 OSLO