Mat og drikke

Mat og drikke i Oslo Spektrum

Oslo Spektrums publikumsområder har flere barer der du får servert drikke, snacks og enkel mat.

Det serveres både alkoholholdige drikker, mineralvann, kaffe og te. Har du lyst på litt snacks, kan vi tilby popcorn, chips og nøtter. Vær oppmerksom på at under enkelte arrangementer er det ikke alkoholservering, dette skyldes ofte publikums alderssammensetning eller arrangementets karakter.

Er du litt mer sulten, får du kjøpt wienerpølser og empanadas i de fleste av våre barer. Vi får levert wienerpølser fra Strøm-Larsen, som er et pølsemakeri og spesialforretning for kjøtt lokalisert på Torshov i Oslo, med tradisjoner helt tilbake til begynnelsen av 1900-tallet. De produserer på bestilling og lager det meste av bearbeidede varer selv. Gjennom De Mi Tierra tilbyr vi håndlagde Argentinske empanadas, både med og uten kjøtt. De Mi Tierra er grunnlagt av to kokker med erfaring fra Michelin-restauranter og fine dining, hvor de bringer den autentiske smaken av søramerikansk gatemat til hjertet av Oslo. De Mi Tierra er lokalisert på mathallene VIA Village Food Court og Oslo Street Food i Oslo. I våre kiosker selger vi tre ulike typer empanadas – kylling, sopp og ost, og blåmuggost og karamellisert løk.

Premium-billetter

Dersom du ønsker å spise et måltid i Oslo Spektrum tilbyr vi Premium-billetter. Premium-billetter inkluderer gode sitteplasser til arrangementet, ankomst via vår Premium-inngang, adgang til vårt Premium-område og en street food inspirert delemeny som blir servert før arrangementsstart, enten med kjøtt eller vegetarisk. Vårt Premium-område har egne sittegrupper, egen bar og toaletter. For mer informasjon, priser og bestilling, se her.

For bestilling av Premium-billetter til grupper over 10 personer, send en e-post til premium@oslospektrum.no.

Mat og drikke i nærheten av Oslo Spektrum

Ønsker du å spise før du kommer til Oslo Spektrum kan du velge mellom utallige restauranter i nærområdet. Men husk at det kan være lurt å bestille bord god tid i forveien, da flere av restaurantene i nærheten kan være fullbooket når Oslo Spektrum fyller salen.