Losje – Årsavtale

Årsavtale

Å oppleve en konsert eller et show fra en losje er vårt ypperste tilbud til publikum. Det er en intim og ikke minst bekvem måte å hygge seg med venner og familie, bygge relasjoner med kunder, eller gi ansatte en ekstra oppmerksomhet. Losjene er tilbaketrukne og private, men likevel midt i begivenhetenes sentrum, med flott sikt til scenen. Selve arrangementet oppleves fra seter i losjen.

Med en årsavtale vil du disponere en fast losje med plass til 14 personer til alle åpne publikumsarrangementer i kategoriene konserter, show, stand-up, musikaler, teater og sport i Oslo Spektrum i avtaleåret.

Som losjekunde benytter man vår VIP-inngang, og har tilgang til vårt Premium-område i tillegg til den losjen som er leid. Premium-området har egne sittegrupper, egen bar og toaletter slik at man unngår kø.

Mat og drikke er ikke inkludert i losjeavtalen, men kan forhåndsbestilles via vår losje-shop på nett. Drikkevarer og snacks kan også bestilles på arrangementsdagen i Premium-området eller via QR-kode fra losjen.

For mer informasjon og pristilbud, send en e-post til losje@oslospektrum.no.

Ansvarlig i losjen under arrangementer må være 25 år eller over. Våre losjer er dessverre ikke tilpasset rullestol.

Losje Spektrum