Losje – Arrangementsavtale

Arrangementsavtale

Å oppleve en konsert eller et show fra en losje er vårt ypperste tilbud til publikum. Det er en intim og ikke minst bekvem måte å hygge seg med venner og familie, bygge relasjoner med kunder, eller gi ansatte en ekstra oppmerksomhet. Losjene er tilbaketrukne og private, men likevel midt i begivenhetenes sentrum, med flott sikt til scenen. Selve arrangementet oppleves fra seter i losjen.

Med en arrangementsavtale vil du kunne booke et forhåndsbestemt antall losjer i Oslo Spektrum i avtaleåret. Man kan velge mellom alle åpne publikumsarrangementer i kategoriene konserter, show, stand-up, musikaler, teater og sport.

Som losjekunde benytter man vår VIP-inngang, og har tilgang til vårt Premium-område i tillegg til den losjen som er leid. Premium-området har egne sittegrupper, egen bar og toaletter slik at man unngår kø.

Arrangementsavtalen kan variere fra 6 til 25 valgfrie arrangementer i året. Matservering i form av en delemeny på hvert arrangement kan også inkluderes i avtalen. Mat og drikkevarer kan også forhåndsbestilles i forkant av hvert arrangement. Dette vil stå klart i losjen ved ankomst.

For mer informasjon og pristilbud, send en e-post til losje@oslospektrum.no.

Ansvarlig i losjen under arrangementer må være 25 år eller over. Våre losjer er dessverre ikke tilpasset rullestol.

Tapas