Losje – Arrangementsavtale

Arrangementsavtale

Å oppleve konserter og show fra en losje er vårt ypperste tilbud til publikum. Det er en intim og ikke minst bekvem måte å hygge seg med venner, bygge relasjoner med kunder, eller gi ansatte en ekstra oppmerksomhet. Losjenes beliggenhet i salen er tilbaketrukne og private, men likevel midt i begivenhetenes sentrum, med flott sikt til scenen. Dine behov er vårt hovedfokus når du leier losje hos oss.

Med en arrangementsavtale vil du kunne booke minimum seks valgfrie arrangementer i Oslo Spektrum i avtaleåret. Man kan velge mellom alle åpne publikumsarrangementer i kategoriene konserter, show, stand-up, musikaler, teater og sport.

Arrangementene oppleves fra seter i losjen.
Med losje-billetter har du privat inngang og adgang til Premium-området med bar og sittegrupper.

En Losje -arrangementsavtale kan variere fra 6 valgfrie arrangementer opp til 25 valgfrie arrangementer i året. Ønsker du å inkludere smakfull tapas kan dette bestilles via vår Losje-shop, eller du kan velge å få servert tapas på alle arrangementer og inkludere dette i avtalen. Drikke er ikke inkludert i avtalen, men bestilles i baren på showdag og/eller via Losje-shopen i forkant av arrangementene. Drikke som er bestilt i forkant av arrangementet vil stå fremme i losjen ved ankomst.

Informasjon om nye arrangementer varsles via nyhetsbrev. Gjennomsnittsprisen pr. losjearrangement er kr 30 100 og kr 36 190 inkl. tapas (inkl. mva.).

Ta gjerne kontakt for bestilling, en uforpliktende samtale og/eller omvisning.

premium@oslospektrum.no

Tapas